1+1 BLEEKSTRIP GRATIS! | Binnen 1 - 2 dagen in huis!

ANTWOORDEN OP JE VRAGEN

Productinformatie 

WANNEER MAG IK TANDENPOETSEN?
Gezien je tandvlees kan gaan irriteren wanneer je vlak na het tandenpoetsen bleekt, raden wij het af dit te doen. Voor een optimale werking van de strips, moeten ze op een droog tandoppervlakte aangebracht worden. Op deze manier zullen de strips het best op de tanden blijven plakken.

 

HOELANG ZIJN DE PRODUCTEN VAN CLEAN SMILE HOUDBAAR?

Ongeopend is het 2 jaar houdbaar. Nadat het geopend is wordt dat 1 jaar. We adviseren ook om onze producten op een koel en droge plek te bewaren.

 

HEEFT HET EFFECT OP FACINGS OF ANDERE TANDHEELKUNDIGE WERK?

Onze producten hebben enkel effect op echte tanden. Een neptand zal dus niet meebleken waardoor er kleurverschil ontstaat.

WAAROM HEB IK WITTE VLEKJES OP MIJN TANDEN NA HET BLEKEN?
Witte vlekjes zijn het resultaat van een oneffen tandglazuur of tandsteen op je tanden. Doordat het tandglazuur overal niet even dik is, zal er op bepaalde plekken meer kleurstoffen door gelaten worden dan andere.

Het bleekmiddel van Clean Smile verspreidt zich echter goed, waardoor de witte vlekjes binnen een aantal uren zullen verdwijnen.

MAG IK TANDENBLEKEN TIJDENS MIJN ZWANGERSCHAP?
Hoewel onze producten voornamelijk uit natuurlijke ingrediënten bestaan, bevatten ze ook enkele chemicaliën. Daarom raden wij het af om je tanden te bleken tijdens de zwangerschap.
IK ZIE WEINIG RESULTAAT NA HET BLEKEN, HOE KOMT DAT?
Er zijn aantal factoren die kunnen leiden tot een onsuccesvolle resultaat, waaronder:
- Consumeren van kleurstof rijke levensmiddelen vlak na de bleeksessie
- Consumeren van koffie of thee, uren na het bleken
- Roken na het bleken
- Eerder bleken van de tanden met peroxide (hierdoor wordt de tandglazuur aangetast)

Hou hier rekening mee en volg de instructies in de gebruikershandleiding. Vermijd ook de bovengenoemde producten en probeer altijd drankjes met een riertje te consumeren. Natuurlijk zal je bij een wit gebit minder verschil zien dan een geler gebit.

KRIJG IK GEVOELIGE TANDEN?
Andere tandenbleek diensten maken gebruik van peroxide waardoor je tanden gevoeliger wordt en het tandglazuur aantast. Clean Smile maakt geen gebruik van peroxide en in de meeste gevallen komt gevoeligheid ook niet voor.
Wat wel mogelijk is, maar weinig voorkomt, is dat je tot een uur na het bleken van de tanden, klein beetje gevoeligheid of een lichte tinteling kan ervaren. 
WAT IS PAP EN IS HET VEILIG?
Phthalimidoperoxyxcaproic Acid (PAP) is het belangrijkste whitening-middel dat wordt gebruikt in de tandenbleekkit van Clean Smile en is volledig veilig voor je tanden. PAP oxideert tandvlekken en creëert lichtere verbindingen in je tanden om een whitening effect te verkrijgen.

Het is bewezen dat het de tanden net zo effectief bleekt als traditionele ingrediënten, met als bijkomend voordeel dat het tandglazuur niet wordt aangetast en de tanden niet demineraliseren, wat wel het geval is met traditionele whitening-ingrediënten.

WELKE INGREDIENTEN WORDT ER GEBRUIKT EN IS HET VEGAN?
De nieuwe en verbeterde whitening formule van Clean Smile is volledig veganistisch en peroxidevrij.

De drie actieve ingrediënten in onze formule zijn ftalimidoperoxyxcaproïnezuur (PAP), hydroxyapatiet en kaliumnitraat. PAP is ons actief whitening ingrediënt, dat verkleurde moleculen in de tanden witter maakt.

Hydroxyapatiet is ons actief herstellend bestanddeel, dat de tanden remineraliseert en versterkt. Kaliumnitraat is ons actieve verzachtende ingrediënt, het beschermt de zenuw en desensibiliseert de tanden.

ZIJN DE OVERIGE CHEMICALIËN VEILIG?
In tegenstelling tot andere tandenbleek producten (wat peroxide bevat), zijn onze producten veilig. Onze producten zijn getest en voldoet aan de strenge normen en eisen van de Europese cosmeticaverordening.

De chemicaliën en natuurlijke bestanddelen die wij gebruiken zijn dus veilig voor gebruik als tanden bleekmiddel.


Verzending & Levering

WELKE VERZENDMETHODEN ZIJN ER BESCHIKBAAR?
Nederland: via PostNL
België: via Bpost
HOE LANG DUURT HET VOORDAT IK MIJN PAKKET ONTVANG?
Nadat je order is verwerkt zal het 1 á 2 werkdagen duren voordat je jouw levering ontvangt.
VERZENDEN JULLIE OOK INTERNATIONAAL?
We verzenden momenteel enkel naar Nederland en België.

Betaling

WELKE BETAALMETHODEN WORDEN ER GEACCEPTEERD?
Betalen kan met:

- iDeal
- Bancontact
- PayPal
- Google Pay
- Apple Pay
- Credit Card

KAN IK VEILIG BETALEN?
Bij ons kan je rekenen op een veilige betaalomgeving.

 

Jouw antwoord niet gevonden? Neem gerust met ons contact. Klik hier
Naar boven